Tilbygning – få flere kvadratmeter og mere ud af din bolig

Er I ved at vokse ud af jeres lokaler eller jeres bolig? I stedet for at gå i direkte i flyttetanker, er det værd at overveje, om ikke en tilbygning er den helt rigtige løsning. Ved at få lavet en tilbygning, kan I få det optimale ud af jeres nuværende kvadratmeter såvel som dem, I tilføjer.

En tilbygning er oplagt, hvis firmaet vokser og får brug for en udvidelse, hvis familien forøges eller hvis I simpelthen bare drømmer om endnu mere plads og luft i hjemmet.

Hos Brdr. Dyrner står vi klar til at hjælpe dig godt og grundigt i mål med din tilbygning – vi hjælper både private og erhverv på hele Sjælland. Og der er absolut ingen slinger i valsen, når vi sender vores dygtigste håndværkere hjem til dig.

Har du brug for hjælp til byggetilladelsen, kan vi også assistere med det >>

3 hurtige om os

Godt håndværk

Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales.

Vinni Bech Larsen, 4600 Køge

Tilbygning på ca. 40 kvm

Vi er utroligt tilfredse med vores tilbygning udført til perfektion af Brdr. Dyrner. Jannick Dyrner stod for hele totalentreprisen og holdte styr på både murer, maler, blikkenslager og en masse andre håndværkere igennem hele processen.

Ditte, 2670 Greve

Professionelt kvalitets byggeri
Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner.
Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Få præcis den tilbygning, du drømmer om – og udnyt din boligs potentiale

Er I ved at vokse ud af jeres bolig eller erhvervslokaler?

Måske har I:

  • Udvidet medarbejderstaben
  • Brug for mere lagerplads
  • Udvidet familien med en lille ny
  • Fået en ny hobby, der kræver mere plads
  • … Eller noget helt femte?

 

Uanset årsagen bag, står vi hos Brdr. Dyrner klar til at hjælpe dig godt i mål med projekt tilbygning, så I hurtigt kan få glæde af nogle ekstra kvadratmeter.

På den måde behøver I ikke at bruge en masse unødvendige penge på flytning – I kan nemlig fintune jeres bolig eller lokaler, så det passer til jeres behov nu og her.

Vi lytter altid til dine behov, så vi rammer plet i første hug

Vi går meget op i, at vores kunder er glade og tilfredse med det arbejde, vi udfører. Derfor sørger vi altid for at være opdateret med sidste nye teknikker, have de bedste folk ansat og værktøjskassen fuldstændig up to date.

Og vigtigste af alt: Vi giver os god tid til at lytte til dine behov.

Vi gør meget ud af at forventningsafstemme, så du får præcis den tilbygning, du har brug for og drømmer om.

Det er uanset, om det er:

  • En stor eller lille tilbygning
  • En tilbygning i grundplan, første plan eller noget helt tredje
  • En tilbygning med eller uden badeværelse og køkken
  • Et annex eller i sammenhæng med en bygning eller et hus.

Vi er lydhøre for dine ønsker og behov – og så byder vi selvfølgelig ind med vores ekspertise, så du får en tilbygning, der matcher de nuværende lokaler og som samtidig holder i mange år frem.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

3 ting, du skal være opmærksom på, hvis du overvejer en tilbygning

1. Overvej, hvad dine behov er

Det er altid en god idé at gøre sig nogle overvejelser: Har du set noget, du synes fungerede rigtig godt? Hvad skal tilbygningen bruges til? Skal den matche en nuværende bygning, eller skal stilen være en anden?

Det er alt sammen spørgsmål, der er gode at stille dig selv, før du sætter gang i projekt tilbygning.

Er du helt på bar bund med, hvad du gerne vil have? Så tager vi gerne en snak med dig om dine behov, så vi sammen finder frem til den rette løsning.

2. Vær opmærksom på byggeprocenten

På de fleste grunde er der regler for, hvor meget af grunden du må bygge på. Det hedder byggeprocent, og det er vigtigt at undersøge, før du sætter gang i en tilbygning. I de fleste tilfælde gælder det, at man må bygge på 30 procent af sin grund – men det kan være forskelligt fra område til område.

(Bare rolig – vi har årelang erfaring med tilbygninger, og vi kan heldigvis guide dig igennem regeljunglen, hvis du er helt på bar bund).

3. Undersøg regler om tilbygning og lokalplaner

Der kan gælde helt specifikke regler i dit område, og det er vigtigt, du undersøger dem. Derfor bør du altid lige tjekke lokalplanen, før du sætter gang i et byggeprojekt som en tilbygning eller ny garage.

Samtidig kan der også være servitutter tilknyttet din matrikel, og dem skal du selvfølgelig også tjekke op på – de kan nemlig gælde, uanset om det er en nyere bolig, eller det er tilbygninger til gamle huse, der er relevant for dig.

Book et gratis og uforpligtende idémøde

Hvis du har ideerne til dit byggeprojekt, men søger professionel sparring, er et telefonisk idémøde dit første skridt – helt uden omkostninger og forpligtelser.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til en tilbygning? 

Vi er ikke typerne, der praler – men til gengæld ved vi også, hvad vi er gode til. Og vi tør godt at sige, vi er eksperter i at bygge tilbygninger. Så hvis tilbygningen skal sidde lige i skabet til en fair pris, er det os, du skal have fat i.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at hive fat i os, hvis du vil have et helt uforpligtende tilbud eller en snak om netop dit projekt.

Giv os et kald på 25 31 32 00, eller skriv til os via vores kontaktformular – så tager vi den derfra.

Vi er utroligt tilfredse med vores tilbygning udført til perfektion af Brdr. Dyrner. Jannick Dyrner stod for hele totalentreprisen og holdte styr på både murer, maler, blikkenslager og en masse andre håndværkere igennem hele processen. Alle fagfolk var utroligt søde og virkeligt dygtige til deres respektive fagområder. Så ud over at de selv har en flok rigtig gode håndværkere ansat, så har de også fuldt ud styr på deres særligt udvalgte underleverandører, hvilket giver en hel særlig ro for os som bygherrer på sådan en stor opgave. Kun ros og stor anbefaling herfra