Gratis tagtjek – Få en 100% uforpligtende vurdering af dit tag

Ser dit tag lidt trist ud, eller frygter du, at der er utætheder? Vi anbefaler altid, at du fra tid til anden får udført et professionelt tagtjek – det er nemlig ikke alt, man nødvendigvis kan se med det blotte øje.

Hos Brdr. Dyrner tilbyder vi kvit og frit at komme ud til dig og udføre en gratis vurdering af dit tag på hele Sjælland inkl. Storkøbenhavn.

Hvis dit tag ikke er tæt eller trænger til en renovering, kan det nemlig have store konsekvenser for resten af bygningen såvel som bygningens værdi.

Ønsker du at vi hjælper dig med et tagtjek, så tøv ikke med at kontakte os på 31 31 32 00 eller jd@brdr-dyrner.dk

Ønsker du at bestille et gratis tagtjek?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op snarest muligt og aftaler nærmere

Godt håndværk

Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales.

Vinni Bech Larsen, 4600 Køge
Opsætning af skillevæg i lejlighed
Vi valgte Brdr. Dyrner Tømrer & Entreprise pga. en henvisning og vi var lige fra start meget tilfredse med vores valg.
Tobias Bruun, 1653 København V
Professionelt kvalitets byggeri
Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner.
Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Vores tagtjek er gratis og udføres af professionelle fagfolk

Det er altid en god idé at få en grundig gennemgang af dit tag, før du beslutter dig for, hvad der skal ske.

Når vi udfører et gratis tagtjek, gennemgår vi dit tag grundigt, hvorefter vi foretager en professionel vurdering af tag og anbefaler dig, hvad det næste skridt bør være – det kan nemlig være alt fra mindre reparationer til en større renovering.

 

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Når du booker et gratis tagtjek hos os, vurderer vi, om der er brug for:

✓ Reparation
✓ Renovering
✓ Udskiftning

Det, vi anbefaler dig, er udelukkende det, vi vurderer, er nødvendigt.

Vi kunne aldrig finde på at anbefale dig at udskifte hele dit tag, hvis en mindre reparation er tilstrækkelig. Vores faglige stolthed tillader os simpelthen ikke andet – for det ville hverken være fair for dig eller os.

Derfor er vores anbefaling heller ikke nødvendigvis et helt nyt tag. I nogle tilfælde er det tilstrækkeligt med en reparation – og med et gratis tagtjek får du en faglig vurdering at støtte dig op ad.

Gratis Tagtjek

Hos os er et tagtjek gratis – og 100% uforpligtende

Uanset hvad vi anbefaler dig at gøre, er der intet bordet fanger. Efter det gratis tagtjek, udarbejder vi altid gerne et tilbud til dig med det, vores fagfolk har vurderet er nødvendigt.

Præcis ligesom det gratis tagtjek er helt uforpligtende, er vores tilbud på opgaven det også. Det er altså helt op til dig, om du vil sige ja tak – her er der intet bordet fanger.

Uanset hvad du finder frem til, får du vished om dit tags tilstand – og hvor, der eventuelt kan forbedres, så dit tag holder i endnu flere år.

Derfor bør du (snart) få tjekket dit tag

Det er taget, der holder huset tørt og tæt. Er du ikke løbende opmærksom på dit tag, kan små, uskyldige skader udvikle sig til alvorlige vand- og fugtskader – og så er det pludselig en helt anden sag.

● Hvis dit tag er utæt, risikerer du nogle rigtig grimme vandskader

Selv små utætheder kan give fugt- og vandskader – og hvis du ikke får stoppet dem i tide, kan de udvikle sig til at blive rigtig grimme.

Frem for at kunne nøjes med udskiftning af enkelte tegl eller en mindre reparation, kan du risikere at skulle punge ud og udskifte hele dit tag. Der er forskellige grader af skader, og hvis fx. spær og isolering også skal udskiftes, bliver det hurtigt en dyr “fornøjelse”.

– En “fornøjelse”, du ofte kan spare væk, hvis du selv er opmærksom og fra tid til anden får en professionel vurdering af dit tag.

● Utætheder i taget kan medføre skader på dit hus

Hvis utæthederne får lov til at udvikle sig, kan du i værste tilfælde risikere, at skaderne har bredt sig til selve huset – og så har vi balladen.

For så er det pludselig ikke kun tag, spær og isolering, der skal skiftes. Du kan i stedet risikere at skulle udskifte eller reparere indvendige vægge og lofter.

Derfor anbefaler vi altid, at du jævnligt får udført et professionelt tagtjek – vores gratis tagtjek kan redde dig fra nogle dumme udgifter, fordi du får mulighed for at tage mindre skader i opløbet.

Renovering af køkken

Fik total opgradering af køkken med støbning af nye gulve + gulvvarme lofter og vægge, nyt el osv..
Super koordineret af Brdr Dyrner. Alle deadlines overholdt i forhold til det aftalte.

Thomas Rasmussen, 4130 Viby Sjælland

Nyt tag med zink og ovenlysvinduer

Arbejdet er udført professionelt, til tiden og i en høj kvalitet. Dygtige og venlige håndværkere.

Finn Jepsen, 2900 Hellerup

Lavet utæt tag

Jeg ringede til firmaet og forklarede problemet. Der blev straks aftalt tid. Dagen efter havde jeg besøg af to super flinke og servicemindede tømrere, der kiggede på taget. Der blev aftalt tid for hvornår de kunne lave taget grundet vejret. De kom til den aftalte tid og lavede taget. Jeg har gennem hele forløbet fået en rigtig rigtig god service. Jeg kan varmt anbefale firmaet

Michael Mejlsfeldt, 2690 Karlslunde

Sådan foregår det, når vi laver en vurdering af dit tag

Når du booker os til at udføre et gratis tagtjek, kigger vi efter en lang række ting. Vores dygtige fagfolk er udstyret med et par skarpe øjne, der, udover de tydelige skader, er gode til at spotte begyndende skader og utætheder, så du faktisk har mulighed for at tage dem i opløbet.

Ved et gratis tagtjek tjekker vi blandt andet:

Utætheder – fx omkring inddækninger, ovenlysvinduer, skotrenden, omkring tagets ryg, tagudløb og omkring tagrender.
● Revner, løse tegl og tagplader
● Løse mursten omkring skorstenen
Knækket og/eller defekt tagmaterialer
Mos og alger, som ofte er et tegn på stillestående vand, fugt og dermed utætheder

Alt efter tagets konstruktion, tjekker vi alt, der er relevant. Vi tjekker fx også niveauet af slid, og om der findes begyndende fugtskader på tag, tagrygning, træværk og inddækninger.

Når vi har gennemgået dit tag, får du vores vurdering, så du har det komplette overblik over dit tags tilstand. Hvis du er interesseret, udarbejder vi gerne et tilbud med vores bud på eventuelle forbedringer – og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Få en professionel vurdering af dit tag – det koster dig ikke en rød reje

Er du i tvivl, om dit tag har skjulte (eller helt tydelige) utætheder, eller vil du bare gerne have et professionelt besyv på, hvilken stand dit tag er i? Hos Brdr. Dyrner tilbyder vi tagtjek på hele Sjælland – og det koster dig ikke en rød reje.

Vores gratis tagtjek er helt uforpligtende, og der er ikke noget bordet fanger. Vi laver selvfølgelig gerne et tilbud til dig på baggrund af vores tagtjek – men om du siger ja tak eller ej, er helt op til dig.

Tænker du, at et gratis tagtjek er ved at være opover? Du kan ringe direkte til os på 31 31 32 00 eller sende en besked til os via vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan (typisk inden for 24 timer).

Gratis tagtjej med Jannick

Jannick Dyrner