Udskiftning af vinduer

Hos Brdr. Dyrner Totalentreprise har vi arbejdet med udskiftning af vinduer og døre siden virksomhedens begyndelse i 2015. Nye vinduer kan gøre en verden til forskel for de, som har deres daglige gang i den pågældende ejendom. Derfor stilles der mange krav til vores arbejde.

Vi løfter opgaven og sørger for at både kvalitet, funktionalitet og æstetik er i top. Men hvilke vinduer skal du vælge? Og hvad afgør prisen på udskiftning af vinduer? Læs med herunder eller udfyld kontaktformularen med det samme. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op snarest muligt.

Godt håndværk

Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales.

Vinni Bech Larsen, 4600 Køge
Opsætning af skillevæg i lejlighed
Vi valgte Brdr. Dyrner Tømrer & Entreprise pga. en henvisning og vi var lige fra start meget tilfredse med vores valg.
Tobias Bruun, 1653 København V
Professionelt kvalitets byggeri
Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner.
Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Garanti for godt håndværk på hele Sjælland

Brdr. Dyrner holder til i Karlslunde og vi udskifter vinduer på hele Sjælland hos både virksomheder og privatpersoner. Vi garanterer godt håndværk ved udskiftning af vinduer, samt ved alle vores andre services. Dette bakkes op af Erhvervsorganisationen Dansk Byggeri, hvor vi er medlem. Dermed stilles der også Byg Garanti, når du lader os om dine nye vinduer.

Derudover har vi, på baggrund af vores tidligere kunders anmeldelser, opnået Elite Smiley i Anmeld Håndværkers Smiley Ordning. I denne video kan du se et lille udsnit af det arbejde, som vi har udført for andre kunder.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Hvilke vinduer skal du vælge?

Der er rigtig mange ting at tage hensyn til, når du skal vælge dine nye vinduer. Hvoraf mange beslutninger “blot” er kosmetiske, så er der også en del tanker du bør gøre dig for at sikre, at du vælger de nye vinduer, som giver dig den bedst mulige funktionalitet.

Skal du vælge 2-lags eller 3-lags vinduer?

En rude består af flere lag glas, hvor der mellem hver glasplade er et lille hulrum, som er fyldt ud med en gennemsigtig, ugiftig gas, der er tættere end luft. Grunden til at vinduer laves i flere lag, er for at øge isoleringsevne med samme metode, som man kender fra fra isolering af hulmur.

Det er dermed næsten selvsagt at vinduer i 3 lag er mere isolerende end 2-lags vinduer. Ved udskiftning af vinduer er det altså værd at overveje at udskifte vinduerne til 3 lags. Som tommelfingerregel kan du regne med, at 3-lags vinduer er mellem 10-15 % dyrere end 2 lags vinduer. Vi anbefaler, at man ser det som en investering da bedre isoleringsevne naturligvis er værdigivende for boligen. I nogle tilfælde kan det endda forbedre boligens energimærke.

Skal der udluftningsventiler i vinduerne?

Har du rum, hvor risikoen for at der opstår fugt er ekstra stor? Så kan du overveje at udskifte vinduerne til nogle med ventilation i. Ventilation i vinduer er ofte en god idé i badeværelser, kældre og vaskerum, hvor fugtniveauet gerne er højt. Dog skal du være opmærksom på, at varmen naturligvis siver ud, hvis ikke du lukker for ventilationen igen. I de fleste rum til beboelse anbefales blot naturlig ventilation, hvilket opstår ved daglig udluftning.

Hvordan skal åbningsfunktionen være på dine nye vinduer?

Når du udskifter dine vinduer er det vigtigt at overveje åbnefunktionen i de nye vinduer. Dit valg bør i stor grad afhænge af, hvilken højde vinduet skal sidde i. Åbnefunktionen har nemlig stor betydning for, hvor ligetil det bliver for dig, at rengøre vinduerne indefra. Desuden har tophængte vinduer bedre ventilationsevne end sidehængte vinduer.

Gør brug af dit håndværkerfradrag ved udskiftning af vinduer

Da vinduers kvalitet har en enorm effekt på isoleringen af en bolig, vil udskiftning af vinduer formentlig forbedre din boligs energiniveau. Udskiftning af vinduer er ligeledes en miljøforbedring. Derfor skal du huske, at du kan bruge dit håndværkerfradrag på services som disse.

Modtag et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer

Vil du høre mere om hvordan vi hos Brdr. Dyrner kan hjælpe dig med udskiftning af vinduer? Så kontakt os endelig. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine behov og om hvordan vi kan imødekomme disse. Du kan ringe til os på telefon 31 31 32 00 eller sende en mail til jd@brdr-dyrner.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.