Ny garage | Topprofessionelt garagebyggeri til fornuftige priser

Er det tid til en ny garage? Så står vi klar med værktøjskasse, erfaring og dygtige samarbejdspartnere, så vi kan hjælpe dig godt i mål med projektet.

Hos Brdr. Dyrner er vi ikke bare kendte for vores gode håndværk – vi er også kendte for at kunne levere den sparring, der skal til. Det vil sige sparring, der sikrer, at både du og vi kan være stolte af det stykke arbejde, vi udfører. Og det gælder uanset, om det er en ny garage, garagebyggeri, tilbygning af garage, isolering af garage eller noget helt fjerde.

Vi holder til i Karlslunde, men vi hopper gerne i bilen og kører ud på hele Sjælland for at hjælpe dig med at gøre drømme-projekter til virkelighed – og vi arbejder for både private og erhverv.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op snarest muligt og aftaler nærmere

Godt håndværk

Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales.

Vinni Bech Larsen, 4600 Køge
Opsætning af skillevæg i lejlighed
Vi valgte Brdr. Dyrner Tømrer & Entreprise pga. en henvisning og vi var lige fra start meget tilfredse med vores valg.
Tobias Bruun, 1653 København V
Professionelt kvalitets byggeri
Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner.
Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Hos os får du altid de bedste materialer – til de bedste priser

Vi plejer at sige, at vi specialiserer os i topprofessionelt garagebyggeri til en fornuftig pris. Det betyder, at du altid får de bedste materialer – men bare rolig, det bliver slet ikke så dyrt, som du måske sidder og frygter.

Vi samarbejder nemlig med en lang række dygtige leverandører. Det betyder, at vi kan købe dine materialer til særpriser. Og takket være vores gode samarbejde, kan vi sikre dig en ny, lækker garage – i en kvalitet, der langt overstiger prisen. Det betyder simpelthen, at du får en toptunet garage til en pris, du får svært ved at finde andre steder.

Du kan selv se, hvad nogle af vores skønne kunder siger om os >>

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Her er vores proces: Det kan du forvente, når vi bygger en ny garage

Når vi bygger en garage, sørger vi altid for, at vi rammer hovedet på sømmet med dine ønsker.

Det betyder, at vi:

  • Sørger for at sætte de helt rette på opgaven – skal din garage være i træ, vil det selvfølgelig være en garage tømrer. Skal din garage i stedet mures op? Jamen så finder vi den dygtigste murer, vi har på lager.
  • Sætter tid af til forventningsafstemning. Vi starter først på dit projekt “ny garage”, når vi er helt sikre på, hvad du gerne vil have – på den måde sikrer vi, at du får præcis den nye garage, du drømmer om.
  • Sender dig et realistisk og gennemskueligt prisoverslag, som du skal godkende, før vi sætter gang i byggeprocessen.
  • Sørger for, at der ikke dukker ubehagelige overraskelser op undervejs. Det får du nemlig ikke hos os. I stedet får du godt håndværk og en flot, ny garage. Dukker der udfordringer op, sørger vi for at løse dem – det skal nemlig ikke være dit problem, at noget driller.
  • Bevarer overblikket, så du ikke behøver. Hos os skal du ikke være bange for, at deadlines skrider, eller der ikke er styr på, hvilke håndværkere der skal komme hvornår. Når først, vi har fået go på projekt “ny garage”, kan du i princippet smide benene op og bare nyde, at vi har styr på det hele.
  • Altid gerne svarer på dine spørgsmål. Nogle vil helst have så lidt med processen at gøre som muligt, mens andre foretrækker at kunne følge med i byggeriet af deres nye garage undervejs. Hos Brdr. Dyrner er der plads til begge dele – og vi besvarer alle dine spørgsmål med et smil. Derfor søger vi også gerne for, at du altid er informeret og ajourført med bygningsprojektet af din nye garage.

Du får kompetent hjælp til at vælge den rette garage

Er du i tvivl om, hvilken garage du gerne vil have? Vi vil altid gerne hjælpe dig med at blive klogere på at finde det helt rette match mellem dig og en ny garage. Der findes nemlig mange forskellige typer af garager og carporte, og det kan være lidt for nemt at miste overblikket.

Her har du heldigvis et es i ærmet: Os. Vi har mange års erfaring med at bygge alverdens typer af garager. Det betyder, at vi hurtigt kan pege dig i retningen af den helt rette type til netop dine behov.

Vil du gerne have en garage, der matcher resten af byggeriet?

Når vi kører ud og bygger ny garage på Sjælland, er der mange, der foretrækker, at garagen blender ind i resten af byggeriet – og det forstår vi jo godt. Hvis det også er det, du drømmer om, kan vi altid bygge en flot ny garage i samme materialer og farver som dit hus eller tag. Ellers hjælper vi med at finde noget, der matcher.

Er du mere til en garage, der skiller sig ud? Intet problem

Vi er altid lydhøre over for dine idéer og ønsker. Vi finder sammen ud af, hvilke materialer vi skal bruge for at give din garage det helt rette udtryk.

Det er ikke nogen underdrivelser, når vi siger, at vi har bygget rigtig mange garager gennem tiden – både isoleret garage, åben garage (carport), store garager og små garager. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med alt fra design til valg af materiale. Og vi er selvfølgelig åbne og lydhør for dine ønsker og idéer.

Vi vejleder dig undervejs, så du kan tage et informeret valg, der sikrer, at du bliver glad for din nye garage – både nu og mange år frem i tiden.

3 ting, du skal tænke over, før du vælger ny garage

Om du leder efter en smart, billig garage eller leder efter garagens svar på en Ferrari, er der et par overvejelser, du bør gøre dig, før du kaster dig ud i projektet.

  1. Hvilken stil, vil du gerne have? Vi vejleder dig selvfølgelig gerne, men det kan være en god idé at gøre dig nogle overvejelser, før du kaster dig ud i at få bygget en ny garage. Mangler du inspiration, så tag eventuelt en tur rundt i dit område og lad dig inspirere (og ellers ringe du bare – så er vi sikre på, vi nok skal finde ud af det sammen)
  2. Er budget eller holdbarhed det vigtigste? En billig garage kan hurtigt blive dyr, fordi den ikke holder lige så godt og længe som en god, kvalitets-garage gør. Men vi har samtidig forståelse for, at der selvfølgelig er et budget, der skal gå op. Overvej dit budget – eller giv os et kald og hør mere om vores garage pris.
  3. Hvad er byggereglerne i dit område? Der kan være nogle regler i forhold til garage, der skal undersøges, før du kan gå i gang. Der er fx særlige regler for rækkehuse og garage i skel til naboen. Har du brug for hjælp til at forstå reglerne for garage i dit område? Så tøv ikke med at kontakte os – vi står altid til tjeneste!

Hvad koster en ny garage?

Du har garanteret tænkt over: “Hvad koster det at bygge en garage?”.

Lad os bare være helt ærlige: Det kommer fuldstændig an på, hvilken garage du gerne vil have.

Ny garage pris afhænger både af materialer, teknikker, størrelse, design og så videre.

Så i stedet for at skrive en pris her, som måske slet ikke viser sig at holde, vil vi meget hellere tage en uforpligtende snak først. På den måde kan vi give dig en mere konkret pris, så du faktisk har noget reelt at forholde dig til – det synes vi nu engang er mest fair.

Skal vi tage en snak? Giv os et kald og få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have en uforpligtende pris på garagebyggeri? Så er du altid velkommen til at hive fat i os.

Uanset om du ved præcis, hvilken ny garage på Sjælland du vil have, eller du er helt på bar bund, tager vi gerne en snak om dit projekt og dine muligheder – og giver dig et prisestimat, så du har noget konkret at forholde dig til.

Skriv til os via vores kontaktformularen eller ring til os på tlf. 31 31 32 00 for at få et skræddersyet garage-tilbud.