Pris for nyt tag

Der er helt uforpligtende og ganske gratis.

3 hurtige om os

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Før og efter

Vi har efterhånden renoveret eller anlagt nyt tag på rigtig mange ejendomme. Det gælder både murermestervillaen, patriciervillaen, bungalowen m.m. Ønsker du inspiration, finder du et udpluk af vores referencer her
 
Prisberegner tag - førbillede Prisberegner tag - efterbillede
 

Hvad koster et nyt tag?

Som tommelfingerregel siges det, at et nyt tag koster mellem 700 og 2.500 kr. pr m2. Der kan altså være enorm stort forskel i prisen på et nyt tag. Det skyldes, at prisen på tagarbejde sættes efter flere parametre, som alle kan være forskellige fra opgave til opgave. Den endelige pris på dit nye tag, afhænger blandt andet af;

  • valg af tagmateriale
  • husets størrelse
  • tagets hældningsgrad
  • mulige tilvalg til opgaven — eksempelvis ovenlysvinduer, gangbro på loft mv.
 
Ønsker du en overslagspris på et nyt tag? Så udfyld venligst formularen her på siden

Hvad koster et nyt tag med spær?

Spær er det, som udgør den tagkonstruktion, der bærer dit tag. Det er ikke altid nødvendigt at udskifte dine spær, men det er vigtigt, at du får dette undersøgt, inden du lægger nyt tag. Tagkonstruktionen og dermed spærene skal eksempelvis skiftes, hvis dit nye tag er tungere end det gamle. Ligeledes kan spærene være blevet ramt af fugt og råd, hvorved det naturligvis også skal udskiftes.

Under ‘Hvad koster et nyt tag?’ kan du læse, at man ved tommelfingerregel siger, at et nyt tag koster mellem 700-2.500 kr. Den store prisvariation skyldes blandt andet, at der ikke altid skal udskiftes spær, når vi udskifter dit tag. Prisen på tagspær varierer desuden yderligere, afhængigt af om du vælger gitterspær, fritrums-spær eller en tredje type spær — og her har form og funktion for dit tag en hel del at sige.

Hvad koster mindre tagreparationer?

‘En mindre tagreparation’ dækker over mange forskellige former for tagskader. Det kan eksempelvis være løse tegl, fugt og råd i træværk eller utætheder i undertaget. Nogle skader kan du selv få øje på, andre er ikke til at se med det blotte øje.

Derfor er det ikke muligt at fastsætte en pris for din tagskade, før vi har tilset den. Ligesom det gør sig gældende, når du skal have foretaget tagudskiftning, vil vi derfor anbefale dig at bestille tid til et tagtjek. Hos Brdr. Dyrner tilbyder vi tagtjek gratis og uforpligtende, da dette også giver os det bedste fundament for at udføre et godt stykke arbejde.

Dog er det sikkert og vist, at mindre tagreparationer, hvor det oprindelige tag bevares er betydeligt billigere end at få skiftet hele taget. Jo hurtigere en tagskade opdages, desto lavere vil prisen som regel også være. Lader du en tagskade stå til, vil du med garanti komme til at betale mere end nødvendigt.

Godt håndværk

Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales.

Vinni Bech Larsen, 4600 Køge
Opsætning af skillevæg i lejlighed
Vi valgte Brdr. Dyrner Tømrer & Entreprise pga. en henvisning og vi var lige fra start meget tilfredse med vores valg.
Tobias Bruun, 1653 København V
Professionelt kvalitets byggeri
Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner.
Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Valg af tagbeklædning

Ikke alle typer tagbeklædning passer til alle typer af huse, men den beklædning du vælger, har betydning for prisen på dit tag.

Du skal desuden være opmærksom på, at materialet ikke er for tungt til den eksisterende tagkonstruktion. Er du i tvivl om, hvilken type tag, der vil passe til dit hus? Så spørg os endelig til råds.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Brdr. Dyrner Totalentreprise arbejder på hele Sjælland

Vi er en mindre totalentreprenør fra 2015 med stor passion for det gode håndværk og med solid erfaring inden for faget.

Vi holder til i Karlslunde, hvorfra vi kører ud til vores kunder overalt på Sjælland.

Vi er en del af DI Lærepladsfællesskabet