Om os – Fra lille tømrervirksomhed til totalentreprenør

Vi er en mindre totalentreprenør med en brændende passion for vores håndværk – og vi flyver ud af sengen hver morgen for at skabe misundelsesværdige resultater for vores kunder. Vi har hovedsæde i Karlslunde, men vi arbejder på projekter over hele Sjælland. Vi har egen murer- og tømrerafdeling – og et hold af nøje udvalgte samarbejdspartnere, der sikrer, at vi når godt i mål med alle typer af opgaver – fra nyt tag til totalentreprise.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op snarest muligt.

Godt håndværk

Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales.

Vinni Bech Larsen, 4600 Køge
Opsætning af skillevæg i lejlighed
Vi valgte Brdr. Dyrner Tømrer & Entreprise pga. en henvisning og vi var lige fra start meget tilfredse med vores valg.
Tobias Bruun, 1653 København V
Professionelt kvalitets byggeri
Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner.
Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Kvalitet i højsædet: Vi vil hellere gøre det ordentligt første gang

Hos Brdr. Dyrner har vi stor faglig stolthed. Det betyder kort og godt, at vi altid går efter det bedste.

Og hvis du spørger os, kræver det 2 ting:

1. Godt håndværk, kvalitet og respekt for faget
2. Modet til at tænke fremad og turde at forny sig


Vi har stor respekt for det gode, gamle håndværk – men vi ser også fremad.

Vi tager løbende efteruddannelser og kurser. Vi holder os altid opdaterede indenfor vores felt med nye tiltag såvel som love i byggebranchen. Og så er vi klimabevidste i alt fra energivejledning til materialevalg, fordi vi tror på, det er den eneste vej frem.

Noget af det, vi kan hjælpe med hos Brdr. Dyrner Totalentreprise:

Totalentreprise
Tømrerarbejde – alt fra tagarbejde til energirenovering
Murerarbejde – alt fra ny tilbygning til facaderenovering


Hos Brdr. Dyrner gør vi os umage for, at det skal være nemt for dig.
Derfor tilbyder vi alt fra energivejledning til totalentreprise. På den måde kan du overlade det hele til os, så du kan bruge din tid på andre, vigtigere opgaver.

Vores 5 kerneværdier:

1. Kvalitet

Vi startede ikke Brdr. Dyrner for at være de billigste. Vi startede, fordi vi tror på, at det kan gøres bedre. Den indstilling gennemsyrer hele vores virksomhed – fra materialevalg til service og resultat.

Vi synes det er direkte pinligt at afslutte en opgave, hvor kvaliteten ikke er i top over hele linjen. Derfor gør vi os altid umage for at sikre bedre kvalitet, bedre service og bedre resultater.

2. Kundeservice

En ting er et stykke veludført arbejde – noget andet er vejen derhen. For os er kimen til ethvert godt samarbejde en god dialog. Derfor er vi fx altid åbne overfor dine idéer. Og vi lægger gerne vores håndværkerhjerner i blød for at finde den bedste løsning, der spiller ud fra alle perspektiver.

Vi tager os tid til løbende at holde dig ajourført på projektet, så vi er sikre på, vi ender med et resultat og en proces, alle parter kan være stolte af.

3. Ordentlighed

Vi skal være ordentlige ved hinanden – og for os gælder det både internt og når vi arbejder med vores kunder. Vi er til at snakke med og en aftale er en aftale. Det er kun fair.

Vi går meget op i at svare – og dårlige undskyldninger skal du lede længe efter hos os.

4. Ærlighed

Åbenhed og ærlighed er vigtigt for os. Derfor er vi transparente igennem hele processen lige fra priser til hvorvidt et projekt er realistisk.

Vi er nemlig på dit hold.

5. Respekt

Når vi siger, at respekt er en af vores kerneværdier, er det fordi, vi har det med os i alt, vi gør.

Vi har respekt for vores kunder, deres budget og deres tid. Vi har respekt for vores ansatte, vi har respekt for miljøet, og vi har respekt for håndværket.

Vores historie: Fra enkeltmands-virksomhed til totalentreprenør

Jannick stiftede Brdr. Dyrner tilbage i 2015 – og det gjorde han af to grunde:

1) fordi han mente, det kunne gøres bedre og samtidig gøre op med det dårlige ry om ”at håndværkere ikke overholder aftaler”.
2) som en hyldest til sin afdøde bror, der ligesom Jannick, var tømrer.

For at gøre en lang historie kort: I 2014 mister Jannick sin bror. Og udover en masse grej og værktøj fra sin tømrervirksomhed, efterlod han sig så stor en inspiration for Jannick, at der kun var én ting at gøre: At starte sin egen tømrervirksomhed.

Siden dengang har Brdr. Dyrner fået vokseværk, og I dag er vi 3 medejere:

Jannick Dyrner - Tømrermester

Jannick – Stifter & Partner

Energivejleder og tømrer med sans for kvalitet og struktur

Jannick er ham, der har styr på tingene. Han har det administrative overblik og holder dagligt styr på både projekter og personale. Det er Jannick, der sørger for, at vi kommer godt i mål – og at alle glæder sig til at møde på arbejde.

Sebastian Holmer - Tømrermester

Sebastian – Partner

Detaljeorienteret tømrer med stor faglig stolthed

Sebastian er ikke bare enormt fagligt dygtig – han er også ærekær som bare pokker. Han lever og ånder for sit fag og med ansvaret for den daglige drift ”i marken”, sørger han for god stemning, at kollegaerne ikke mangler noget og at projekterne forløber som de skal.

Mick Nørager - Murermester

Mick – Partner

Leder af murerafdelingen – og kæmpe faglig nørd

Mick er murermester og leder af Brdr. Dyrners murerafdeling. Og så er han fremfor alt en enormt dygtig murer. En af Micks store forcer er, at han elsker at nørde murerfaget – og det betyder, at han hele tiden er opdateret inden for sit felt.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Et godt samarbejde starter med en god dialog – skal vi tage snakken?

Ethvert godt samarbejde (og resultat) starter med en god dialog – og vi har altid tid til at tage en helt uforpligtende snak med dig om dine muligheder.

Du kan skrive til os i kontaktformularen her på siden – eller ringe direkte på telefon 31 31 32 00 – så tager vi den derfra.