Om Brdr. Dyrner

Brdr. Dyrner Totalentreprise blev stiftet af Jannick Dyrner i 2015. Vi er en mindre virksomhed på omkring 15 mand, alle med stor passion for det gode håndværk og en stor erfaring inden for faget. Vi holder til i Karlslunde, hvorfra vi kører ud til vores kunder overalt på Sjælland.

Kvalitet frem for alt

Vi sætter en ære i godt håndværk og et veludført stykke arbejde. Derfor lægger vi vægt på at løse vores opgaver med kvalitet for øje, så vi derigennem kan sikre et tilfredsstillende resultat for alle parter. Vi sørger for at holde os konstant opdateret omkring de nyeste teknikker, materialer og værktøjer, og vi bruger udelukkende de bedste materialer til vores opgaver. Hos os bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op snarest muligt.

Godt håndværk

Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales.

Vinni Bech Larsen, 4600 Køge
Opsætning af skillevæg i lejlighed
Vi valgte Brdr. Dyrner Tømrer & Entreprise pga. en henvisning og vi var lige fra start meget tilfredse med vores valg.
Tobias Bruun, 1653 København V
Professionelt kvalitets byggeri
Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner.
Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Det gode samarbejde

For os er dialogen og samarbejdet en vigtig del af en byggeprocessen, og vi lægger derfor stor vægt på at holde vores kunder løbende opdateret. Det er med til at sikre, at det endelige resultat stemmer helt overens med kundens oprindelige ønske. På samme måde sørger vi for at vælge vores samarbejdspartnere med omhu, og heller ikke her går vi på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os endelig på 31 31 32 00 eller skriv til os via vores kontaktformular.