Tømrerarbejde

Overlad trygt tømrerarbejde til vores kompetente team af effektive tømrere!

Har du brug for solid arbejdskraft til dine tømreropgaver? Så er du kommet til det rette sted. Hos Brdr. Dyrner Totalentreprise gør vi en dyd ud af at levere et godt stykke tømrerarbejde til vores kunder. Vores håndværk er professionelt udført og vi går ikke på kompromis med hverken materialer eller kvaliteten af de tømreropgaver, vi udfører.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op snarest muligt.

Godt håndværk

Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales.

Vinni Bech Larsen, 4600 Køge
Opsætning af skillevæg i lejlighed
Vi valgte Brdr. Dyrner Tømrer & Entreprise pga. en henvisning og vi var lige fra start meget tilfredse med vores valg.
Tobias Bruun, 1653 København V
Professionelt kvalitets byggeri
Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner.
Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Grundigt håndværk og højt serviceniveau

Vi er måske ikke de billigste tømrere på pladsen, men vi er bestemt heller ikke de dyreste. Som kunde hos Brdr. Dyrner kan du desuden nyde godt af vores gode prisaftaler med forskellige leverandører af materialer. Du er således altid sikret, at vi kan levere kvalitetsmaterialer til konkurrencedygtige priser ved alle de tømreropgaver, vi udfører for dig.

Vi er kendt for vores grundige håndværk og høje serviceniveau. Vores kunder vender ofte tilbage, fordi de sætter pris på vores punktlighed og høje kvalitet til rimelige priser. Uanset hvilke tømreropgaver, du skal have udført, står vi klar til at klare ærterne for dig.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi udfører alle tømreropgaver og er specielt stærke i:

Totalentreprise
Ejendomsservice
Tagarbejde
– Køkken
Vinduer
– Udestue
Hegn til haven
Garage og carport
– Tilbygning
– Renovering
Energirenovering
– Isolering

Ingen tømreropgaver er for udfordrende for os. Vi klarer både det simple og det mere komplicerede byggeri. Du er i trygge hænder, når du overlader dine tømreropgaver til os. Vi rådgiver altid vores kunder før, under og efter en tømreropgave.

Vi har en bred viden om materialer, og du er velkommen til at tage os med på råd, inden du beslutter dig for hvilke materialer, du ønsker at bruge til dit forestående byggeprojekt.

Tømrervirksomhed med service i højsædet

Vi gør meget ud af at levere en høj service til vores kunder. Det vigtigste for os er at skabe et tillidsbånd mellem dig som kunde og os som tømrere. Det gør vi ved at være pålidelige, opretholde en kontinuerlig dialog under processen og i det hele taget sørge for at opretholde et højt fagligt niveau, når vi løser diverse tømreropgaver.

Din tilfredshed er vores største succes. Vi lever og ånder for at gøre din oplevelse med uddelegering af tømreropgaver intet mindre end fantastisk. Derfor er vi også super stolte af, at vores kunder, er blandt de gladeste i branchen. Du kan læse alle vores anmeldelser fra glade kunder, vi har udført tømreropgaver for.

Tømreropgaver udført af kompetente fagfolk

Hos Brdr. Dyrner finder du kun veluddannede tømrere. Vi videreuddanner os jævnligt i nye metoder, værktøjer og materialer. Således er du altid sikret den bedste tømrer til opgaven, når du hyrer os. Vi optimerer hele tiden vores arbejdsrutiner og de materialer vi bruger, så du får det bedste resultat ved alle tømreropgaver.

Vi har kun erfarne folk i firmaet. Det er vigtigt for os at vores medarbejdere kan arbejde efter høje standarder og kommunikere professionelt. Vi bestræber os hele tiden på at være tillidsvækkende og imødekommende ved alle tømreropgaver, vi udfører.

Tømrerarbejde kan hurtigt blive en uoverskuelig proces – men sådan behøves det ikke at være. Vi tager gerne en snak med dig som kunde om, hvorfor én løsning kan være bedre end den anden. Således kan du tage et informeret valg omkring de tømreropgaver, du ønsker løst. Når dine ønsker er på plads, klarer vi resten.

Kontakt os i dag og få et GRATIS tilbud på dine tømreropgaver

Kontakt os i dag og lad os få en snak om dine behov for udførelse af tømreropgaver. Vi giver en gratis vurdering af projektet og vi kommer gerne forbi til en kop kaffe og tilser opgavens omfang.

Ring nu på tlf. 31 31 32 00 eller send os en mail via vores kontaktformular her på hjemmesiden.