Totalentreprise

Står du over for et større byggeprojekt? Lad os stå for den totale entreprise. Selv er Brdr. Dyrner en erfaren tømrer- og murervirksomhed. Vi har en lang liste af dygtige samarbejdspartnere, som gør det muligt for os at varetage opgaver som totalentreprise. Vi samarbejder blandt andet med elektrikere og VVS’ere – samt andre fagfolk med forskellige specialer.

Vi er en alsidig tømrer-, murer- og entreprisevirksomhed med et bredt kendskab og faglighed inden for tømrer-, VVS- og mureropgaver. Du kan dermed roligt hyre os til din totalentreprise. Vi er vant til at håndtere større projekter. Derfor kan vi levere totalentreprise, både til renoveringer i det private hjem men også i forbindelse med større erhvervs-opgaver.

Vi tilbyder totalentreprise ved forskellige lejligheder. Heriblandt:

– Totalentreprise for private
– Totalentreprise for erhverv
– Totalentreprise ved omfattende skader

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op snarest muligt.

Godt håndværk

Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales.

Vinni Bech Larsen, 4600 Køge
Opsætning af skillevæg i lejlighed
Vi valgte Brdr. Dyrner Tømrer & Entreprise pga. en henvisning og vi var lige fra start meget tilfredse med vores valg.
Tobias Bruun, 1653 København V
Professionelt kvalitets byggeri
Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner.
Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Totalentreprise for private

Hvad enten du står over for et projekt med nybygning eller ombygning af boligen, så er vi det kompetente valg. Vi har i mange år beskæftiget os med totalrenovering af boliger og opførelsen af nye huse eller tilbygninger. Vi kender til alle detaljerne, som skal håndteres ved et større projekt.

Du er velkommen til at tage os med på råd både før, under og efter byggeriet. Vi tilbyder, i forbindelse med en totalentreprise, altid at udarbejde et gratis tilbud på baggrund af en forudgående dialog.

Det er vigtigt for os at du føler dig i trygge hænder og kan have tillid til vores arbejde og håndværkere. Derfor sætter vi en stor ære i at holde en god kommunikation under hele projektet –fra start til slut – så alle parter er trygge og glade ved samarbejdet.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Totalentreprise for erhverv

Vi har været med til mange større byggeprojekter for både erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner. I den forbindelse har vi både stået i spidsen for totalentrepriser samt arbejdet som underleverandør til store projekter.

Vi kender derfor alt til de forskellige udfordringer og arbejdsgange, der findes i forbindelse med et større byggeprojekt, som en totalentreprise er. Vi arbejder hurtigt og effektivt og til trods for, at uforudsete hændelser kan forekomme, overholder vi stort set altid vores deadlines. Under totalentreprisens forløb orienterer vi desuden løbende om projektets status og fremgang.

Vi tør godt at garantere, at dit forestående erhvervsprojekt er i trygge hænder ved os. Det er selvfølgelig nemt for os at påstå. Derfor skal du være mere end velkommen til at læse vores flotte anmeldelser fra tidligere kunder, som bekræfter den høje kvalitet af vores arbejde.

Totalentreprise ved forsikrings- og stormskader

Forsikringsskader opstår typisk ved storm, brand eller oversvømmelse. Skaderne ved sådanne ulykker er ofte meget omfattende og kræver totalentreprise. Vi ser typisk at tag og tagkonstruktioner bliver betydeligt beskadiget efter en voldsom storm.

Samtidig er vandskader i kælder, badeværelse og køkken også et tilbagevendende problem. I disse situationer er der ofte behov for en VVS-mand. Ved omfattende forsikringsskader er der således ofte behov for både gode tømrere og andre kompetente fagfolk – med andre ord en totalentreprise der kan tage et samlet ansvar for projektet.

Det klarer vi! Vi samarbejder med kompetente murere, elektrikere og VVS-mænd, som har stor erfaring med totalentreprise ved forsikrings- og stormskader. Fra tømreropgaver til installation af el – Brdr. Dyrner kan tilbyde en individuel løsning til ethvert projekt.

Kontakt os i dag for et tilbud på totalentreprise

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale og et gratis tilbud på totalentreprise. Du kan bruge kontaktformularen her på hjemmesiden eller ringe på tlf. 31 31 32 00.