Totalentreprise – vi sørger for, at dit projekt kommer godt i mål

Står du overfor et større byggeprojekt? Hos Brdr. Dyrner har vi mange års erfaring med totalentreprise – og vores CV dækker både store og små projekter.

Selvom vi primært er en tømrer- og murervirksomhed, har vi en lang række faste samarbejdspartnere, herunder elektrikere og VVS’ere. Det betyder, at vi sammen kan føre både store og små opgaver i mål – lige fra privat nybyg til større erhvervsprojekter, der kræver køligt overblik og mange forskellige fagfolk med forskellige specialer.

Er du på udkig efter en samarbejdspartner, der bevarer det forkromede overblik fra start til slut, så både budgetter, tidsplaner og kvalitet går op i en højere enhed? Vi står klar til at hjælpe dig med totalentreprise på hele Sjælland inkl. Storkøbenhavn.

Vi kan også assistere ved dele af byggeprocessen:

Bygget et hus

Præcis på leverancen, og forventninger. Super resultat.

Jesper Beckmann, 3370 Melby

Nyt tag på ejendom med 18 ejerlejligheder

Jeg anbefaler med fornøjelse Brødrene Dyrner. De har lavet et flot, professionelt arbejde, som blev rost i ekstraordinær grad af foreningens byggerådgiver.

Ejerforeningen Nakskovvej, 2500 Valby

Professionelt kvalitets byggeri

Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brdr. Dyrner.

Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Tovholder på dit byggeprojekt – se her, hvad det omfatter

Uanset om du som privat leder efter en tovholder til projekt “Ombygning” eller “tilbygning” eller du mangler en ansvarlig tovholder til et større byggeprojekt i erhvervsregi, står vores hold klar til at løfte opgaven.

Vi har stået for totalentreprise mange gange før. Det betyder, at vi mestrer tidsplaner, budgetter og samarbejde på tværs af fag.

Og så betyder det, at vi kender udfordringerne – og vi ved præcis, hvordan vi skal styre uden om dem, så vi kan få dit projekt sikkert i mål. Det gælder uanset, om det er en opgave på 14 dage eller flere år.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Vi tilbyder flere former for totalentreprise, blandt andet:

Totalentreprise for erhverv – det kan være større byggeprojekter for både erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner, der har brug for at outsource overblik og arbejde, så projektet kommer godt i mål til tiden.

Totalentreprise for private – det kan være i forbindelse med en tilbygning, en større renovering, ombygning eller nybyg.

Totalentreprise i forbindelse med omfattende skader – det er typisk totalentreprise i forbindelse med forsikringsskader ved storm, brand eller oversvømmelse, hvor skaderne er omfattende og kræver en større indsats på tværs af faggrupper.

Totalentreprise

Totalentreprise for erhverv: Vi bevarer overblikket fra start til slut

Leder du efter en kompetent tovholder til et større byggeri, der formår at jonglere alle dele af processen?

Vi har efterhånden været med til mange større byggeprojekter for både erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner, hvor vi både har stået i spidsen for totalentrepriser og fungeret som underleverandør til større projekter.

En samarbejdspartner, der kender udfordringerne – og formår at komme dem i forkøbet


Vi kender alt til de forskellige udfordringer og arbejdsgange, der findes i forbindelse med et større byggeprojekt, som en totalentreprise er.

Vi arbejder hurtigt og effektivt. Og til trods for, at uforudsete hændelser kan forekomme, knokler vi for at overholde samtlige deadlines.

Selvom du trygt kan overlade hele molevitten til os, tror vi på, at man kommer længst med ærlighed. Derfor holder vi dig løbende lige så opdateret, som du ønsker at være. På den måde slipper du for at bekymre dig undervejs – og skulle der opstå uønskede udfordringer, har vi erfaringen til at vide, hvordan vi løser det bedst muligt.

Under totalentreprisens forløb orienterer vi dig derfor løbende om projektets status og fremgang.

Lyt ikke til os – lyt til vores tilfredse kunder

Vi tør godt at garantere, at dit forestående erhvervsprojekt er i trygge hænder ved os.

Selvom det bestemt ikke er noget, vi siger for sjov, forstår vi godt, det måske er lidt nemt at påstå.

Derfor skal du være mere end velkommen til at læse vores flotte anmeldelser fra tidligere kunder.

Renovering af køkken

Fik total opgradering af køkken med støbning af nye gulve + gulvvarme lofter og vægge, nyt el osv..
Super koordineret af Brdr Dyrner. Alle deadlines overholdt i forhold til det aftalte.

Thomas Rasmussen, 4130 Viby Sjælland

Nyt tag med zink og ovenlysvinduer

Arbejdet er udført professionelt, til tiden og i en høj kvalitet. Dygtige og venlige håndværkere.

Finn Jepsen, 2900 Hellerup

Lavet utæt tag

Jeg ringede til firmaet og forklarede problemet. Der blev straks aftalt tid. Dagen efter havde jeg besøg af to super flinke og servicemindede tømrere, der kiggede på taget. Der blev aftalt tid for hvornår de kunne lave taget grundet vejret. De kom til den aftalte tid og lavede taget. Jeg har gennem hele forløbet fået en rigtig rigtig god service. Jeg kan varmt anbefale firmaet

Michael Mejlsfeldt, 2690 Karlslunde

Totalentreprise for private: Nybygning, ombygning – og alt derimellem

Går du og overvejer at kaste dig ud i en tilbygning eller måske en større renovering i forbindelse med ombygning?

Når du kaster dig ud i større projekter på hjemmefronten, er det værd at overveje totalentreprise – før du ved af det, står du nemlig med rigtig mange bolde i luften, og det kan føles som et fuldtidsjob at få et projekt til at lykkedes.

Med os bag roret slipper du for at bekymre dig for, om håndværkerne nu har snakket sammen, om de kommer på de rigtige tidspunkter – og om budget og tidsplan nu holder.

Din tid er vigtigt – og det har vi kæmpe respekt for

Hvad enten du står over for et projekt med nybygning eller ombygning af boligen, er vi det kompetente valg. Vi har i mange år beskæftiget os med totalrenovering af boliger og opførelsen af nye huse eller tilbygninger.

Vi kender til alle detaljerne, som skal håndteres ved et større projekt. Det betyder, at du ikke behøver at bruge din tid på at sætte dig ind i alle dele af processen. For tro os – det er en større omgang.

Du får kompetent rådgivning fra start til slut

Du er velkommen til at tage os med på råd både før, under og efter byggeriet. Vi tilbyder, i forbindelse med en totalentreprise, altid at udarbejde et gratis tilbud på baggrund af en forudgående dialog.


Det er vigtigt for os at du føler dig i trygge hænder og kan have tillid til vores arbejde og håndværkere. Derfor sætter vi en stor ære i at holde en god kommunikation under hele projektet, så alle parter er trygge og glade ved samarbejdet.

Storm, brand eller oversvømmelse? Vi tilbyder totalentreprise ved forsikringsskader

Har du i forbindelse med en forsikringssag brug for en kompetent samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at rette op på skader i forbindelse med storm, brand eller oversvømmelse?

Skader fra den slags ulykker er ofte omfattende – og det betyder, at du med stor sandsynlighed får brug for totalentreprise.

Skader efter voldsom storm? Vi ser typisk at tag og tagkonstruktioner bliver betydeligt beskadiget efter en voldsom storm.

Har der været oversvømmelse eller voldsomme vandskader? Vandskader i kælder, badeværelse og køkken kræver mere end én faggruppe, og her allierer vi os med vores faste VVS’ere og eventuelt elektrikere.

Ved omfattende forsikringsskader er der ofte brug for både gode tømrere og andre kompetente fagfolk – med andre ord en totalentreprise, der kan tage et samlet ansvar for projektet.

Vi samarbejder med både elektrikere og VVS’ere, som har stor erfaring med totalentreprise ved forsikrings- og stormskader.

Hos os får du en individuel vurdering og løsning – lige fra tømreropgaver til installation af el.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Skal vi tage en snak om dit projekt?
→ Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

Har du et projekt i nærmeste fremtid? Uanset størrelsen af dit projekt, har vi altid tid til at tage en snak med dig, hvor vi sammen kan vende dine muligheder. Herfra vurderer vi sammen, hvad der skal ske – og vi laver selvfølgelig også gerne et helt uforpligtende tilbud på din totalentreprise.

Ring direkte til os på 25 31 32 00 eller skriv en besked til os via vores kontaktformular – så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Book et gratis og uforpligtende idémøde

Hvis du har ideerne til dit byggeprojekt, men søger professionel sparring, er et telefonisk idémøde dit første skridt – helt uden omkostninger og forpligtelser.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.