Tømrer- og ejendomsservice

Få en professionel tømrer til at udføre jeres ejendomsservice. Hos Brdr. Dyner Totalentreprise udfører vi ejendomsservice for en række boligforeninger på hele Sjælland og særligt i Hovedstaden. Vi har flere års erfaring i at udføre mange typer tømrer- og snedkeropgaver for både private og erhverv.

✓ Tømrerarbejde i høj kvalitet til fair priser
✓ Fantastisk ejendomsservice. Vi kommer når I kalder!
✓ Service udover det normale. Vi er topanmeldt af vores kunder

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op snarest muligt og aftaler nærmere

Godt håndværk

Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales.

Vinni Bech Larsen, 4600 Køge
Opsætning af skillevæg i lejlighed
Vi valgte Brdr. Dyrner Tømrer & Entreprise pga. en henvisning og vi var lige fra start meget tilfredse med vores valg.
Tobias Bruun, 1653 København V
Professionelt kvalitets byggeri
Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner.
Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Vi klarer enhver håndværkeropgave

Da vi også tilbyder totalentreprise kan vi håndtere en bred vifte af specialiserede håndværkeropgaver – og med en fast aftale om ejendomsservice kan vi give jer en yderst konkurrencedygtig pris. 

Kontakt os på tlf. 31 31 32 00 eller udfyld vores kontaktformular, hvis I vil høre mere om vores tilbud på ejendomsservice.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Billig ejendomsservice i topklasse

Når I indgår en fast ejendomsservice-aftale med en tømrervirksomhed som os, håndterer vi jeres tømreropgaver til nedsat pris. Men det stopper ikke der. Boligforeningens beboere drager også fordel af aftalen, da vi ligeledes vil tilbyde dem at løse individuelle opgaver til en yderst fordelagtig særpris.

Vedligeholdelse af ejendommen

Hvis skader får lov til at stå ubehandlet hen, kan det gå hen og koste mange kroner i dyre reparationer. Det er altid bedre at forebygge og gribe ind tidligt, end at forsøge at reparere på skader, der allerede har udviklet sig til et alvorligt stadie.

Når vi har en ejendomsservice-aftale med jer, tilser vi fast ejendommen hvert år. Her gennemgås blandt andet bygningernes stand, så vi kan identificere skader og ordne dem, før de breder sig. Ligeledes tilser vi også ejendommens energiniveau ved det årlige tjek, så I kan undgå at betale overpris for energiforbruget.

Energirenovering

Energirenovering og -optimering er en af vores kernekompetencer, og en af grundene til at vi har så mange tilfredse kunder med fast aftale om ejendomsservice. Det kan sagtens betale sig at investere i en komplet energirenovering af ejendommen, da hver beboer kan spare penge hvert år på varmeregningen.

Ofte er der masser af optimeringsmuligheder i kælder- og loftrum. Mange gange er loftarealet dårligt (eller slet ikke) isoleret i større beboerejendomme, da dette ikke er blevet gjort ved bygningens opførelse for flere årtier siden. Da ejendommens udgifter løftes i flok, er der ofte ikke et særlig stort fokus på varmeudgiften samlet set.

Men en efterisolering af loftrum og kælder kan betyde besparelser på helt op til 25% på energiforbruget hvert år. Det bliver til mange penge hvert år – og derfor betaler omkostningerne for energioptimeringen hurtigt sig selv ind. Især når I kan få energirenoveringen til en ekstra lav pris gennem vores faste aftale om ejendomsservice.

Almindelig ejendomsservice

Vi er som udgangspunkt en tømrervirksomhed, men da vi ofte udfører totalentreprise, har vi et bredt netværk af fagfolk inden for diverse håndværksområder. I kan derfor med fordel lade os stå for ejendomsservice af både el-arbejde, kloak og vvs, da vi har de fagfolk, der skal til for at løfte opgaven.

Således sikrer I jer som boligforening, at I altid kun har én kontaktperson uanset, hvilken opgave I har brug for at få løst. Foruden at være eksperter i energirenovering og -optimering, udfører vi en lang række almindelige håndværkeropgaver som en del af vores ejendomsservice:

✓ Ombygning
✓ Tilbygning
✓ Renovering
✓ Vinduer
✓ Køkken
✓ Badeværelse
✓ Altaner
Tagarbejde
✓ Gulvarbejde
✓ Kælder
og meget andet…

Lad os stå for din ejendomsservice

Kontakt os nu og lad os sammen finde en god model for et fremtidigt samarbejde inden for ejendomsservice. Ring på 31 31 32 00 eller skriv til os gennem kontaktformularen her på siden.