Facadeisolering – spar penge på varmeregningen

Sidder du enten og hundefryser, eller får du hedeture over de svimlende varmeregninger? Så bor du sandsynligvis i et hus fra dengang, man ikke vidste nær så meget om isolering og energi, som vi gør i dag – og så kan det være, du skal overveje at få udført en professionel facadeisolering.

Med en facadeisolering kan du spare mange penge på varmeregningen. Samtidig fremtidssikrer du dit hus, så det bliver nemmere at sælge, hvis det en dag skulle blive aktuelt. 

Overvejer du, om en facadeisolering måske er præcis det, både du, din pengepung og dit hus har brug for? Så står vores dygtige murerafdeling klar til at hjælpe dig. 

Vi holder til i Greve, men vi kører gerne ud på hele Sjælland og hjælper både private og erhverv med at få skåret ned på energiudgifterne med isolering af facade.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op snarest muligt.

Godt håndværk

Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales.

Vinni Bech Larsen, 4600 Køge
Opsætning af skillevæg i lejlighed
Vi valgte Brdr. Dyrner Tømrer & Entreprise pga. en henvisning og vi var lige fra start meget tilfredse med vores valg.
Tobias Bruun, 1653 København V
Professionelt kvalitets byggeri
Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner.
Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Facadeisolering vs. hulmursisolering – hvad skal du vælge?

Der findes flere forskellige metoder til isolering af dit hus, og hvilken metode, der er den bedste, kommer meget an på netop din bygning. 

Som udgangspunkt anbefaler vi hos Brdr. Dyrner udvendig facadeisolering med puds, hvor det er husets vægge, der dækkes med facadeisolering og puds. På den måde får du isoleret dit hus godt og grundigt, og du får samtidig en facaderenovering, så dit hus holder bedre (og bliver kønnere at se på). 

Begge dele er en god investering, da isolering af facade sænker varmeregningen, og renovering af facade øger bygningens værdi.

→ Isolering af facade er oplagt til huse fra fx 1960’erne og 1970’erne, hvor hulmuren typisk ikke er egnet til hulmursisolering. 

→ Skal du bygge nyt, kommer du sjældent uden om facadeisolering med puds – og rigtig meget nybyg bygges med netop den type af isolering af facade.

Er du i tvivl om, hvorvidt din bolig er bedst egnet til facadeisolering med puds eller hulmursisolering? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi vurderer gerne bygningen eller boligen, før vi giver dig et prisoverslag.

Hvad er facadeisolering, og hvorfor har du brug for det?

  • Facadeisolering er et isolerende lag på din bygnings facade, som laves med et isolerende lag, der afsluttes med puds. Det er altså en af de mange måder, du kan isolere din bolig. 
  • Professionelt udført facadeisolering er med til at skåne pengepungen – og endda en hel del. Når dit hus er godt isoleret med fx isolering af facade, kan du nemlig spare penge på varmeregningen. 
  • Du kan forbedre indeklimaet med facadeisolering. Luften bliver mere tør indenfor, da indervæggene nemmere holder på varmen, og dermed opstår der ikke kondens. 
  • Du kan reducere støj fra gaden og udefra, da muren ikke længere er massiv. Lyden skal nu igennem det tynde lag puds, derefter efterisolering og til slut den massive mur – det betyder, at lyden brydes på vejen. 
  • Du får en lækker, glat overflade på dit hus med skarpe kanter. På den måde kan du gøre dit hus meget mere moderne, og det er både en fryd for øjet og med til at få værdien af din bolig til at stige.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Få styr på dine varmeudgifter med facadeisolering med puds

Når vi udfører en facadeisolering, vil du efterfølgende kunne se forskellen på din varmeregning. 

Hvor meget, du kan spare, kommer an på resten af dit hus og de andre energirenoveringer, du måske har fået lavet. 

En tommelfingerregel er dog, at hvis du fx får facadeisoleret et hus med 100 mm, sparer du som udgangspunkt 100 KW per kvadratmeter – har du et hus eller en bygning på 120 kvadratmeter, er det en årlig varmebesparelse på omkring 12.000 kroner, hvis man har fjernvarme. 

Men husk, at det er eksempel – alt efter dit hus, kan du spare både mere og mindre.

Er dit hus kvalificeret til facadeisolering? Ring til os og få svaret

Er du i tvivl, om dit hus egner sig til isolering af facade med puds, eller vil du bare gerne tage en uforpligtende snak med os om priser og muligheder?

Du er velkommen til at kontakte os – vi har altid tid til en uforpligtende snak med dig. 

Du fanger os på telefon 31 31 32 00. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular – vi vender som regel tilbage allerede inden for 48 timer.