Renovering af facade – giv boligen nyt liv og højere værdi

Er facaderne på din erhvervsbygning eller dit hus begyndt at se en smule trætte ud? Intet problem – det kan løses med en professionelt udført facaderenovering, der får dit hus til at se ud som nyt.

Hos Brdr. Dyrner er vi eksperter i blandt andet facaderenovering af mursten, og vi står klar med højt humør, grejet i orden og tonsvis af kompetencer, så du får en misundelsesværdig flot facade.

Og det bedste af det hele? Vi klarer opgaven hurtigt og effektivt, så du indenfor kort tid får en bygning, der ikke bare er en fryd for øjet, men som også stiger i værdi.

Vi holder til i Greve, men vi hopper hellere end gerne i bilen og kører ud på hele Sjælland for at hjælpe dig.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op snarest muligt.

Godt håndværk

Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales.

Vinni Bech Larsen, 4600 Køge
Opsætning af skillevæg i lejlighed
Vi valgte Brdr. Dyrner Tømrer & Entreprise pga. en henvisning og vi var lige fra start meget tilfredse med vores valg.
Tobias Bruun, 1653 København V
Professionelt kvalitets byggeri
Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner.
Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Overvejer du at få renoveret din facade? Så tjek lige fordelene her

Går du og overvejer, om det er nu, du endelig får renoveret facaden af din bygning eller bolig?

En facaderenovering kan virke nem at udskyde – det er trods alt “kun” det æstetiske ved din bolig, eller… Det er det faktisk langt fra, og der er mange gode grunde til at vedligeholde din facade.

Her er 4 gode grunde til at få udført renovering af facade:

  1. Med professionelt udført renovering af facade, forlænger du din facades levetid – og det betyder, at du samtidig forlænger boligens eller bygningens levetid. Er facaden godt vedligeholdt, er du sikker på, at du holder kulde, fugt og skimmel ude.
  2. Du kan nemt skifte hele udtrykket på din bolig, fordi du med facaderenovering kan skifte udformning og farve. Det betyder, at du kan få et (næsten) helt nyt hus uden at vælte budgettet.
  3. Når du alligevel er i gang med en facaderenovering, kan du slå to fluer med ét smæk og også få udført facadeisolering. På den måde slipper du for spor i overfladen, fordi du efterfølgende får udført renovering af hele facaden.
  4. Din bolig stiger i værdi. Renovering af facade gør din bolig stærkere og mere holdbar – men det gør den også kønnere, og det betyder i sidste ende, at du kan få en højere salgsvurdering, fordi din bolig stiger i værdi.
 

Er det en større opgave end bare facaderenovering, du står overfor? Vi står også klar til at hjælpe dig med totalentreprise, hvor du er garanteret en kompetent og pålidelig samarbejdspartner, der bevarer overblikket hele vejen igennem.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Sådan foregår det, når vi udfører facaderenovering for dig

Overvejer du at få renovering af facade på din bygning? Så vil du sikkert gerne høre lidt mere om, hvordan vi griber opgaven an – og det er præcis det, vi gennemgår nedenfor

→ Vi vurderer opgaven og tager en grundig forventningsafstemning med dig

Når du har taget kontakt til os, er første skridt for os at vurdere opgaven og tage en grundig forventningsafstemning med dig. Her ser vi på, hvilken slags facaderenovering, der er tale om.

På den måde finder vi sammen den allerbedste løsning til dig og din facade, så du får det resultat, du går og håber på. 

I samme ombæring giver vi dig en pris på facaderenovering samt en startdato og deadline på projektet, så du ved, hvad du skal regne med.

→ Når du har sagt go, går vi i gang

Så snart, du takker ja til tilbuddet, går vi i gang (alt efter hvad vi har aftalt, selvfølgelig). Vi sætter vores dygtigste murer og håndværkere på sagen, og de sørger selvfølgelig for at holde dig ajourført igennem hele processen. 

Alt efter din facade og det, vi har aftalt, er der forskel på, hvordan vi griber opgaven an. Men bare rolig – på forhånd har vi aftalt præcis, hvad der skal ske, uanset om det er sandblæsning, pudsning, filtsning, vandskuring eller omfugning af murværk. 

Få et uforpligtende tilbud på facaderenovering → fang os her

Skal facaden have en makeover? Hos Brdr. Dyrner står vi klar til at hjælpe dig med alt fra omfugning af murværk til facaderenovering af mursten med sandblæsning.

→ Alt, du skal gøre, er at give os et kald på 31 31 32 00 eller skrive til os via vores kontaktformular (vi vender som regel tilbage til dig allerede inden for 48 timer) – så tager vi gerne en uforpligtende snak med dig.