Søger du en erfaren samarbejdspartner til at hjælpe med jeres erhvervsprojekter?

Vi udfører alt fra ejendomsservice, ejendomsrenovering til renovering, opbygning og service af butikker.

Badeværelse, Lysskakt, Kælder, Bryggers etc.

Mick og hans team af murere kan i den grad anbefales. Ordentlige ærlige fyre der kommer til aftalt tid, kommunikerer løbende etc. Vi har brugt dem gentagende gange privat og til erhverv.

CH Invest af 11. jan 1986 ApS, 2900 Hellerup

Indlejning til færdiggørelse af 1 sal

Meget behageligt og kompetent firma, som mod forventning i disse travle tider, straks løste vores udfordringer vedr mangel på mandskab og fik givet en uvurderlig hjælpende hånd til færdiggørelse af en 1 sal.

De bedste anbefalinger herfra.

Helmark Entreprise ApS, 2500 Valby

Nye døre og gips arbejde

Monteret / udskiftet døre og lavet gips arbejde.

Alt er gået efter planen, super fint.

RAASCHOU BYG ApS, 2740 Skovlunde

Renovering erhverv: Fra ombygning til istandsættelse og vedligehold

Trænger kontorlokalerne til en kærlig hånd, skal I bygge helt nyt, eller søger I måske rådgivning og hjælp til, hvordan I gør byggeriet mere bæredygtig og energivenligt?

Hos Brdr. Dyrner kan du få det hele. Vi hjælper dagligt erhvervskunder med både store og små opgaver, der kræver en bred vifte af kompetencer.

Vi har både tømrer og murer i huset – og med et stort hold af dygtige samarbejdspartnere, hjælper vi dig i mål uanset projektets størrelse.

Om du leder efter en fast samarbejdspartner, der kan stå for ejendomsservice for en eller flere bygninger, skal bygge nyt eller har brug for hjælp til renovering erhverv, får vi projektet i mål med overblik, vejledning og eksekvering til tiden.

Jannick Dyrner - Tømrermester

Jannick Dyrner

Sebastian Holmer - Tømrermester

Sebastian Holmer

Mick Nørager - Murermester

Mick Nørager

3 ting, du kan forvente af et samarbejde med os:

Det vigtigste for os er, at du er tilfreds – og det gør vi os umage for at sikre.

1. Vi tager ansvar og bevarer det forkromede overblik
Uanset om du står med en lille eller stor opgave, kan du trygt overlade den til os. Vi sørger for at have overblikket og styr på alle involverede parter, så projektet kommer godt i mål, mens du kan fokusere på andet end at holde dine erhvervshåndværkere i ørerne.

2. Kvaliteten skal være i orden
Vi går rigtig meget op i kundetilfredshed, og vi gør os altid umage for at skræddersy en proces, der matcher dine behov – men vi kommer ikke uden om, at det vigtigste for os, er at gøre et godt stykke arbejde, både du og vi kan være stolte af.

3. Rådgivning og eksekvering i én pakke
Hos os får du hjælp gennem hele processen. Vi byder ind med idéer og erfaring fra start til slut, så du er sikret det bedste resultat, der matcher både behov og ønsker. Vi har efterhånden erfaring fra en hel del projekter lige fra nyt tag til totalentrepriser. Og med vores helt egen energivejleder, er du sikret kompetent rådgivning på dit projekt.

SØGER DU EN ERFAREN SAMARBEJDSPARTNER?

Totalentreprise og større renovering til erhverv – vi har overblikket fra start til slut

Har du brug for en ressourcestærk samarbejdspartner, der kan stå for hele processen? Hos Brdr. Dyrner er vi specialister i totalentreprise. Vi har både murer- og tømrerafdeling såvel som et stort netværk af dygtige håndværkere.

Det betyder, at du kan overlade hele processen til os, så du kan bruge din tid på andre, vigtigere opgaver.

Vores CV dækker både over større og mindre projekter, når det kommer til totalentreprise og renovering erhverv – lige fra renovering af kontor til nybyg.

Er det totalentreprise, du leder efter? Klik her >>

Ombygning og renovering erhverv

Trænger kontoret til en større renovering, eller har I overvejet en omfattende ombygning? Hos Brdr. Dyrner hjælper vi jer igennem hele processen, så det er enkelt og ubesværet at komme godt i mål.

Vi hjælper jer med at træffe de rette beslutninger, og vi sætter gerne vores store erfaring i spil, så I kommer hurtigere i mål – og står tilbage med det helt rigtige.

Vi har tømrer- og murerafdeling samt et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere, så vi kan klare alt fra skillevægge til VVS-arbejde.

Renovering af butik, restauranter og udlejningsboliger

Skal I åbne ny butik, renovere restauranten eller måske bygge helt nye ungdomsboliger? Uanset størrelsen på jeres bygge- eller renoveringsprojekt sikrer vi, at:
1)
Det hele står klar til tiden.
2) I får præcis det resultat, I drømmer om.

Vi byder ind med idéer og kompetent vejledning, så vi står tilbage med et flot resultat alle parter kan være stolte af.

Og så er vi ikke typerne, der efterlader jer ved målstregen. Opstår der nye behov, akutte problemer eller noget tredje, er I altid velkommen til at ringe til os. Så sørger vi for, at I bliver godt kørende igen på rekordtid.

Serviceopgaver og skræddersyet ejendomsservice til erhverv

Jeres bygninger, butikker og områder er afgørende for, hvordan kunder og samarbejdspartnere opfatter jer – og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at det hele fremstår flot, vedligeholdt og velfungerende.

Det er her, vi kommer ind i billedet. Det kan nemlig godt betale sig at overlade jeres ejendomsservice til en professionel samarbejdspartner.

Din professionelle “vicevært”, der hjælper, når der er brug for det

Hos Brdr. Dyrner har vi stor erfaring med vedligehold og service af butikker og restauranter, hvor vi fungerer som en slags professionel og fleksibel vicevært – det betyder, vi rykker ud, når der er brug for det.

Vores kompetencevifte er bred, og med et stort netværk af dygtige håndværkere, er hjælpen altid nær. Uanset om det er en køledisk, der er stået af, en smadret rude eller forefaldende opgaver, der skal fikses hurtigst muligt.

Vi tilbyder forskellige, skræddersyede løsninger inden for ejendomsservice- og vedligehold, så jeres bygninger, butikker eller restauranter altid fremstår knivskarpt og driften opretholdes.

Om det er

… eller noget helt fjerde, kan vi give jer en skarp pris på alle former for faste samarbejder. 

Vil du have en skarp pris på ejendomsservice? Giv os et kald eller send os en mail >>

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Få et uforpligtende tilbud leveret direkte i indbakken

Hos Brdr. Dyrner synes vi, det skal være nemt at vælge den rette samarbejdspartner – derfor har vi altid tid til at tage en helt uforpligtende snak med dig og give et lige så uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan ringe til os på 31 31 32 00 – foretrækker du at sende en mail, kan du gøre det lige her. Vi vender typisk tilbage inden for 24-48 timer.

I mellem tiden er du velkommen til at gå på opdagelse her på siden, hvor du kan blive klogere på vores kompetencer og se nogle af vores tidligere projekter.

Book et gratis uforpligtende møde