Dit murerfirma på Sjælland: Professionelt murerarbejde til en pris, der er til at forstå

Har du en opgave i hjemmet eller i erhvervsregi, der godt kunne bruge lidt kærlighed og kompetencer fra en murer? Så er du landet helt rette sted. Hos Brdr. Dyrner har vi vores egen topprofessionelle murerafdeling, der står klar til at løfte din opgave. 

Vores murerafdeling har mange års erfaring, og deres faglige stolthed er til at føle på – det betyder, at du får et hold af dygtige håndværkere, der ikke helmer, før hverken du eller de er tilfredse 

Kræver din opgave et dygtigt murerfirma? Vi holder til i Greve, men vi kører gerne ud på hele Sjælland og løser en lang række mureropgaver for dig – lige fra renovering af badeværelse til totalentreprise, og vi kan varetage alt fra tømrer og -mureropgaver til el og VVS.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op snarest muligt.

Godt håndværk

Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales.

Vinni Bech Larsen, 4600 Køge
Opsætning af skillevæg i lejlighed
Vi valgte Brdr. Dyrner Tømrer & Entreprise pga. en henvisning og vi var lige fra start meget tilfredse med vores valg.
Tobias Bruun, 1653 København V
Professionelt kvalitets byggeri
Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner.
Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Mureropgaver, vi kan hjælpe dig med:

Vores murerfirma kan hjælpe dig med stort set alle former for murerarbejde, og det tæller blandt andet:

Renovering eller nybyg af badeværelse

Ny garage

Facadeisolering

Facaderenovering

Tilbygninger

→ Murerarbejde i forbindelse med energirenovering og totalentreprise

→ .. Og meget, meget mere.

Er dit projekt ikke på listen? Så kan vores murerfirma med garanti klare ærterne alligevel – du er altid velkommen til at slå på tråden eller kontakte os, hvis du har spørgsmål eller et helt konkret projekt på bedding.

Vi klarer alle mureropgaver, men vores speciale er flisearbejde

Vi tilbyder en bred vifte af mureropgaver, og der er ikke én opgave, vi ikke kan løse – når det er sagt, har man jo altid nogle specialer. Og vores er flisearbejde. 

Er du på udkig efter en dygtig flisemurer? Så kan du altså trygt tage kontakt til os, for er der noget, vi brænder for… Så er det flise- og klinkearbejde.

Har du brug for en flisemurer til:

– Bryggers
– Køkken
– Entre
– Kælder
– Eller noget helt femte?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har et helt hold af dygtige og erfarne murere og tømrere, der står klar til at hoppe i bilen og knokle på dit projekt.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Murerarbejde på dine præmisser – og efter dine ønsker

Uanset størrelsen eller typen på den opgave, vi skal hjælpe dig med, gør vi meget ud af de første skridt i processen. 

Vores erfaring er, at vi får det bedste resultat, når vi har sørget for at grundig forventningsafstemning. Det er egentlig meget simpelt: Det betyder, at vi giver os god tid til at lytte til dine ønsker og samtidig byder ind med vores ekspertviden, så vi sammen finder frem til den helt rigtige løsning til dig. 

Vi kalder det murerarbejde på dine præmisser.

Derudover har vi en strømlinet proces, der gør projektet overskueligt for dig:

  1. Når først vi har taget en snak med dig og eventuelt tilset projektet på din adresse, giver vi dig et uforpligtende prisoverslag.
  2. Siger du ja tak, starter vi med en grundig forventningsafstemning. Her slår vi hovederne sammen og får snakket og kigget på alle de forskellige muligheder, så vi får pejlet os i den rigtige retning for netop dit projekt.
  3. Når vi er enige om det hele, får du en tidsplan af os (og den holder, selvfølgelig), hvorefter vi griber værktøjet og går i gang.
  4. Vi holder dig løbende opdateret, så du kan følge hele processen fra start til slut. På den måde kan du hele tiden følge med i, hvad der foregår – når du er inkluderet, er vi nemlig sikre på, at murerarbejdet bliver, som du drømmer om.

Hvor meget koster en murer?

Vi vil altid gerne slå et slag for gennemsigtig forretning – og derfor er du mere end velkommen til at give os et kald, hvis du vil have en konkret pris på murerarbejde.

Men at spørge om “Hvor meget koster en murer?”, er lidt det samme som at spørge om, hvad en bil koster – for ligesom der er forskel på biler, er der forskel på projekter.

Prisen på murerarbejde på Sjælland, afhænger blandt andet af:

  • Materialevalg – prisen på materiale varierer, og det har selvfølgelig betydning for din pris.
  • Omfang af opgaven – nye fliser på badeværelset koster selvfølgelig noget andet end at få bygget en spritny garage. Derfor er omfanget og sværhedsgraden af dit projekt også afgørende for din pris på murerarbejde.
  • Kompleksiteten – nogle opgaver er lige til, andre kræver lidt mere arbejde og lidt mere ekspertviden at udføre. Derfor er kompleksiteten af din opgave også noget, der spiller ind, når vi udregner et murerarbejde tilbud til dig.

 

Vi tør godt at love dig, at vores priser altid er fair – vi har nemlig mange gode samarbejder med leverandører og producenter. Det betyder, at vi altid kan skaffe dig en fordelagtig pris på materialer. Det betyder høj kvalitet til en pris, der ikke får dig til at falde ned af stolen.

Skal vi tage en snak? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på murerarbejde

Har du et projekt i ærmet, eller er du bare nysgerrig på, om vi måske kan hjælpe dig med din opgave? Uanset hvor langt du er i processen, er du mere end velkommen til at hive fat i os.

Vi har altid tid til at tage en snak med dig, og det er uanset om vi er ude i store erhvervsprojekter eller renovering af badeværelse – for uanset dit projekt, kan du være sikker på, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores håndværk.

Du fanger os på telefon 31 31 32 00 eller ved at skrive til at via vores kontaktformular, hvor vi hurtigt vender retur til dig.