Idéoplæg

Vejledende pris inkl. moms: 4.495 kr.

Et idéoplæg er første skridt i (næsten) alle succesfulde bygge-eventyr. Med et idéoplæg bliver dine visioner formuleret i en konkret rapport, der stikker en retning ud for dit byggeprojekt.

Book et uforpligtende møde med det samme >>


”Idéoplæg er en afsøgning af bygherres ønsker med henblik på at udarbejde en rapport til brug for videre dialog med evt. bank for realisering af jeres idé” 
Projektchef, Christian Jensen

3 hurtige om os

Bygget et hus

Præcis på leverancen, og forventninger. Super resultat.

Jesper Beckmann, 3370 Melby

Forundersøgelse i forbindelse med tilbygning

God kommunikation fra start til slut.
Gode input undervejs.

Thomas Ligaard, 2980 Kokkedal

Professionelt kvalitets byggeri

Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brdr. Dyrner.

Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Hvad er et idéoplæg?

Et idéoplæg er for mange det første skridt i hjælp til byggeprojekt, når de overvejer at bygge om, til eller nyt. Det er her, dine idéer bliver gjort konkrete i samarbejde med fagfolk. Det betyder kort og godt, at det er her, dit byggeprojekt tager form og bliver realiserbart.

Formålet med et idéoplæg er at få afklaring på dine tanker og idéer med kyndige fagfolk, der hjælper dig med at finde frem til den bedste plan. Det betyder, at du kan søge finansiering hos banken på et solidt grundlag i form af en uvildig byggerådgivning og ikke bare en idé.

Hjælp til byggeprojekt - idéoplæg

Hos Brdr. Dyrner består et idéoplæg som udgangspunkt af følgende:

Rapporten gør det markant nemmere for jer at bevare det økonomiske overblik, og det er første skridt i at realisere jeres byggedrømme – og så kan I tage rapporten under armen, når I skal i banken og forhandle byggelån eller anden økonomisk hjælp til byggeprojekt.

Christian hjælper med byggeprojekt

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Er det overhovedet relevant for jer at investere i et idéoplæg?

Idéoplægget er det første skridt i byggeprocessen, hvor vi sammen afklarer dine behov og ønsker, og finder ud af, hvad der giver mening af realisere – og hvad der måske ikke gør.

Er du i tvivl, om et idéoplæg er relevant i jeres situation?

Her er 3 gode grunde til, det er værd at overveje et idéoplæg:

1. I får svar på, om jeres byggeri er lovligt

Der kan være særlige byggeregler for netop dit område og din grund, og det er rigtig surt at finde ud af det, når det allerede er for sent.

Vi sørger for at undersøge reglerne for jeres område grundigt, for ofte er det små justeringer, der kan afgøre, om et byggeprojekt er lovligt eller ej.

2. Få svar på, om dine drømme overhovedet kan blive til virkelighed

Vi anbefaler altid at få fagfolk med ind tidligt i processen. På den måde kan vi sammen finde en realistisk løsning, der samtidig lever op til dine ønsker.

Ofte kan vi ramme både det udtryk og den funktionalitet, du drømmer om, med få justeringer – og det er med til at sikre, du ikke står skuffet tilbage, når byggeriet er færdigt.

3. Find ud af, om jeres økonomi matcher jeres projekt, før det er for sent

Rigtig mange oplever, at pengekassen løber tør, før projektet er i mål – den situation undgår du, når du investerer i hjælp til byggeprojekt i form af et idéoplæg. Her får du nemlig et realistisk estimat over økonomien i dit byggeprojekt.

Vores vejledende pris for et idéoplæg er 4.495 kr. – og for det får du både økonomisk sikkerhed og en konkret retning for dit byggeprojekt med uvildig byggerådgivning. 

Ønsker du en uforpligtende pris på et idéoplæg?

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt – typisk indenfor 24-48 timer.

Skal vi tage en snak om dine muligheder? Skriv til os her

Er du stadig i tvivl, om et idéoplæg er relevant for dig? Eller har du bare brug for, vi tager en afklarende snak om dine muligheder?

Uanset hvor du er i processen, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Kontakt Christian på cj@brdr-dyrner.dk eller 25 31 32 00.

"Da vi stod og skulle købe nyt hus i Roskilde forelskede vi os i kvarteret, men kunne ikke se mulighederne i det eksisterende hus. Vi ønskede at fraflytte vores lejlighed, da vi gik med tanker om en familieforøgelse samt at skabe nogle bedre rammer for vores familie. Vi kontaktede derfor Christian, som deltog i fremvisningen af huset for at høre hans idéer. Christian så straks mulighederne og vi satte os sammen og fik lavet et skitseprojekt, som afspejlede vores ønsker med fokus på økonomien. Vi besluttede os for at renovere eksisterende hus med tanker om en fremtidig tilbygning. Christian havde forståelse for vores rumdisponering og stilart og vi fik udarbejdet et samlet projekt som vi kunne bruge ifm. tilbudsindhentning."

Brdr. Dyrner Totalentreprise arbejder på hele Sjælland

Vi er en mindre totalentreprenør fra 2015 med stor passion for det gode håndværk og med solid erfaring inden for faget.

Vi holder til i Karlslunde, hvorfra vi kører ud til vores kunder overalt på Sjælland.

Vi er en del af DI Lærepladsfællesskabet

Book et gratis og uforpligtende idémøde

Hvis du har ideerne til dit byggeprojekt, men søger professionel sparring, er et telefonisk idémøde dit første skridt – helt uden omkostninger og forpligtelser.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.