Energirenovering

Ved du, hvor mange penge du kan spare på energirenovering af din bolig? Det gør du nok – ellers var du ikke havnet på denne side. Men mange danskere er slet ikke klar over, hvor stort et beløb det egentlig drejer sig om. En energirenovering af din bolig kan nemlig gavne dig på flere måder.

Ved at energirenovere kan du ikke blot spare mange tusinde kroner hvert år på varme- og elregningen. Din bolig stiger også i værdi. Tal fra Energistyrelsen afslører, at en bolig på 100 m2 stiger ca. 50.000 kr. i værdi for hver energiklasse, den rykker op.

Husk også, at du kan søge tilskud til energirenoveringer. Tilskuddet gør det markant billigere at få foretaget energirenovering af din bolig.

Vi kan lave en udregning, der viser hvor meget du årligt kan spare ved at investere i en effektiv energioptimering. Få en gratis vurdering – ring på tlf. 31 31 32 00.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op snarest muligt.

Godt håndværk

Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales.

Vinni Bech Larsen, 4600 Køge
Opsætning af skillevæg i lejlighed
Vi valgte Brdr. Dyrner Tømrer & Entreprise pga. en henvisning og vi var lige fra start meget tilfredse med vores valg.
Tobias Bruun, 1653 København V
Professionelt kvalitets byggeri
Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner.
Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Energirenovering af huse og lejligheder

Vi hører hver dag om nye typer nul-huse, der er energineutrale – eller sågar minus-huse, der er så godt isoleret at boligejerne rent faktisk kan sælge deres overskydende energi til kommunen eller energiselskabet.

Men lavt energiforbrug er ikke bare for nye typehuse. Der er mange måder, hvorved du kan energirenovere dit hus eller din lejlighed af ældre dato. Energirenovering er stort set altid en god investering. Særligt hvis din bolig er mere end 20 år gammel, er der en god chance for, at du kan spare et pænt beløb på dit energiforbrug ved at investere i en energirenovering.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Derfor bør du energirenovere

Her er nogle af grundene til, at vores kunder vælger at energirenovere deres bolig:

– Lavere energiforbrug, mindre energiregning
– Mere komfort i hjemmet (varmere stue, mindre træk)
– Miljøvenlig bolig med et reduceret CO2-udslip
– Bedre energimærkning af boligen

Efterisolering

Ved at efterisolere din bolig, kan du allerede spare mange penge hvert år. Faktisk handler langt de fleste forbedringer i forbindelse med energirenovering om at efterisolere tag, vinduer og gulv.

Efterisolering af tag og skunk

I 80’erne og 90’erne isolerede man tag og skunk med tyndt og relativt utæt isoleringsmateriale. I dag isolerer man både med tætte naturmaterialer og tykke blokke af isoleringsmateriale.

Efterisolering af tag og skunk er en af de bedste former for energioptimering og centralt for de fleste energirenoveringer. Al varme stiger mod loftet, og det er vigtigt at have både en god cirkulation i boligen, men især også et lunt loft – så den dyrt betalte varme ikke blot siver ud af boligen.

Efterisolering af gulv og fundament

Selvom varmen stiger op, er der mange penge at hente hjem ved også at efterisolere forneden. Hvis gulv, kælder og skunk er dårligt isoleret, bliver bygningen nemlig kølet af nedefra. Det betyder, at du skal bruge penge på at opvarme jorden under bygningen.

Men der er også andre fordele ved at få gulvet efterisoleret. Mange vælger at efterisolere gulvet, fordi de synes, der er fodkoldt i hjemmet. Dette er ikke blot en ubehagelig fornemmelse – det øger også risikoen for sygdom, især forkølelse og influenza.

Isolering af rør og vinduer

Udover at efterisolere tag og gulv, kan du med fordel også isolere rør i kælderen og vinduer i hele boligen. Det er vigtigt man årligt tjekker om vinduerne er intakte, da en punkteret rude eller utæt karm, over tid, kan være en skjult ‘energirøver’.

Det er også vigtigt at alle rør holdes lune i en ellers kølig kælder, og i den forbindelse kan rørtypen også spille en vigtig rolle. Vi kan hjælpe dig med at gennemgå både vinduer og rør, samt give et gratis bud på en energirenovering og hvordan din bolig kan energioptimeres helt generelt.

Energirenovering? Vi er din energirådgiver

Mulighederne for energioptimering er mange, men det er fordelagtigt, at du rådfører dig med en kompetent entreprenør, der har kompetencer inden for energirenovering og -optimering. Hos Brdr. Dyrner har vi ikke blot de nødvendige kompetencer, vi er også eksperter inden for energirenovering.

Vi kan derfor rådgive dig til at få det absolut bedste ud af din energirenovering. Vi isolerer med alle typer isoleringsmateriale, og vi kan hjælpe dig med at vælge den type isolering, der passer til din bolig og energirenoveringsprojekt.

Energirenovering kan desuden foretages ved udskiftning og installation af hårde hvidevare og VVS:

– Oliefyr til varmepumpe
– Vinduer og døre
– Radiator-ventiler
– Solcelleanlæg
– Ventilationsanlæg

Kontakt os i dag og hør mere om energirenovering

Kontakt os i dag og få en total gennemgang af din bolig. Vi er specialister i energirenovering og -optimering, og vi har ligeledes et bredt netværk af fagspecialister i diverse energiforbedringer.

Vi kan lave en udregning, der viser hvor meget du årligt kan spare ved at investere i en effektiv energioptimering.
Få en gratis vurdering – ring på tlf. 31 31 32 00 eller skriv til os via kontaktformularen her på siden.